Villkor

Priser och betalning

Alla varor anges inklusive moms.

Betalning sker på det sätt Du som kund väljer.
I dagsläget tar vi emot betalning via Swish och Stripe.
Med Stripe kan du betala med ditt kredit- eller betalkort.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:
Tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, eller på specialtillverkade varor.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Garantier och service

Vid garantiärenden kontaktar Du oss så ser vi hur vi kan gå vidare tillsammans för att Du ska bli nöjd.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Leveranser

Leveranstid är 1-10 dagar, beroende på vara. Vi strävar självklart efter att skicka så snart som möjligt, men då vi är ett litet företag kan det ibland finnas hinder i vägen för att skicka direkt. Beställer du handgjorda varor, kanske de behöver tillverkas, och då tar det några dagar extra. I dessa fall meddelar vi dig detta.
Enhetsfrakt är 10:- eller fraktfritt vid köp över 100:-

Du kan också välja att själv hämta ditt paket på plats på Gröndalsvägen 31 i Stockholm.
Ibland vill man vara säker på att ens varor finns när man kommer, och då är detta ett perfekt alternativ.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan till oss

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.